PARTNER in Solar systemen

 

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor energie opslag en off-grid systemen. Wij kunnen deze ontwerpen en geheel installeren en eventueel onderhouden!

Wilt u een zonne energie systeem?
Door te kiezen voor energie opslag of een off-grid systeem, is het mogelijk om zelfvoorzienend te zijn. Zo bent u niet meer afhankelijk van een energieleverancier.

Wij hebben meerdere professionals in huis die u met alle plezier informeren over de mogelijkheden voor energie opslag en off-grid systemen.

DE MOGELIJKHEDEN ZIJN EINDELOOS

Wilt u uw eigen energiecentrale in huis? Of juist op vakantie in caravan, camper of boot? Faber Elektro Service is een expert op het gebied van alle technologie├źn, waaronder ook zonne-energie en de opslag hiervan. Wij bekijken uw wensen, adviseren en kunnen zorgdragen voor de totale installatie van complete energiesystemen.

Een noodstroomvoorziening paraat hebben is ook een veelvoorkomende wens. Tijdens uw kampeervakantie of op het water is er vaak maar een minimale stroomvoorziening. Zo ook in het buitenland.

Op kleine schaal, maar ook zeker grote schaal zijn er genoeg mogelijkheden voor energie-opslag. Eigen energie opwekken levert namelijk een goed functionerend en duurzaam elektriciteitsnetwerk. Dit gebeurd vaak door middel van zonne-energie.

Op zakelijk gebied zijn er vele toeslagen beschikbaar.

Aanpak

1. ontwerpen

2. Paneelbouw

3. Programmering

4. installatie

Vrijblijvende offerte?

REFERENTIEPROJECTEN

 

MACHINEbouw

WONINGEN

UTILITEIT

Componenten in solar-systemen

Een project gaat leven met software

 

Over Faber Elektro Service

Jarenlange kennis en ervaring in de elektrotechniek. Veelal in de maritieme markt, maar ook zeker in machinebouw, woningen en industrie.

Faber Elektro Service is
aangesloten bij:

Faber Elektro Service gecertificeerd panelenbouwer Fedet