Software engineering

programmeren van een elektrotechnisch systeem

 

Onze software engineers houden zich bezig met alle aspecten van het bouwen, van complexe en betrouwbare software, tot informatiesystemen. Het is een vakgebied waarbij een vraag of probleem in de werkelijkheid omgezet wordt naar een computerprogramma.

Een elektrotechnisch project doet niets zonder software. Als u op een knop drukt, dan zal er een signaal moeten worden afgegeven aan het eindproduct. Wilt u informatie over bijvoorbeeld uw beveiliging of verlichting hebben, dan zullen sensors signalen moeten afgeven. Nadat de paneelbouw is afgerond gaan onze software engineers aan de slag. Zij zullen de gewenste signalen omzetten in data en het programmeren, zodat uw elektrotechnische systeem tot leven komt! 

Een project gaat leven met software

 

Hardware engineering

Heeft u nog geen ontwerp of tekeningen in uw bezit en wilt u met ons bespreken wat uw wensen en/of ideeën zijn? Ook voor hardware engineering kunt u bij ons terecht.

Vrijblijvende offerte?

markten

MARITIEM

MACHINEbouw

WONINGEN

Industrie

Over Faber Elektro Service

Jarenlange kennis en ervaring in de elektrotechniek. Veelal in de maritieme markt, maar ook zeker in machinebouw, woningen en industrie.

Faber Elektro Service is
aangesloten bij:

Faber Elektro Service gecertificeerd panelenbouwer Fedet