Smart iot

smart Internet of Things?

 

Het Internet of Things (IoT) wordt ook wel het Internet der Dingen genoemd. Simpel gezegd is het een samenspel van elektronica, software en vooral intelligente sensoren welke informatie verzamelen, analyseren en actie ondernemen.

 

Doordat het aangesloten is op het web wordt het mogelijk om alles via onze smartphone en tablet te bedienen. Ieder ‘ding’ dat aangezet kan worden met een knop heeft de potentie om deel te kunnen nemen aan dit netwerk.

Voor de scheepsvaart hebben wij Smart Boat IoT.

De hardware is verkrijgbaar vanaf € 79.95 incl. BTW. De koppeling met het online platform kan middels uw eigen Wi-Fi verbinding of door een uitvoering met simkaart gekoppeld worden.

Sensortechnologie

Er zijn diverse mogelijkheden voor het monitoren zoals bilge-alarmen, temperatuursensoren, accuspanningen, bewegingsmelders, rook- en hittemelders en walspanningdetectie. Faber Elektro Service is al geruime tijd bezig met de ontwikkeling van hardware gekoppeld aan een IoT- platform waar alle data wordt verzameld en weergegeven. 

Vrijblijvende offerte?

markten

MARITIEM

MACHINEbouw

WONINGEN

Industrie

Over Faber Elektro Service

Jarenlange kennis en ervaring in de elektrotechniek. Veelal in de maritieme markt, maar ook zeker in machinebouw, woningen en industrie.

Faber Elektro Service is
aangesloten bij:

Faber Elektro Service gecertificeerd panelenbouwer Fedet