Refit

Faber Elektro Service heeft ruime ervaring met refit, waardoor u zeker weet dat de klus geklaard wordt. Wij zorgen ervoor dat alles weer optimaal werkt en voldoet aan alle eisen.

Onze serviceauto’s staan paraat, zodat onze professionele monteurs snel hun werk bij u kunnen uitvoeren. Om storingen in de toekomst te voorkomen is het mogelijk een aantrekkelijk onderhoudscontract af te sluiten, eventueel in combinatie met een monitoring/alarmering op afstand, om onvoorziene problemen tijdig te kunnen opvangen.

Refit voor de beroepsvaart

Bij refit in de beroepsvaart doelt Faber Elektro Service op het verbouwen, het up-to-date maken van de installatie aan boord. Bij een refit passen wij alles aan naar de hedendaagse mogelijkheden en vervangen wij systemen, zodat alles op elkaar aansluit. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u een schip heeft waarvan de elektrotechniek verouderd is. Wij passen met een refit alles aan, voor meer functionaliteiten aan boord. 

Refit voor de pleziervaart

Bent u in het bezit van een oude jacht en wilt u graag dat deze weer functioneert naar de hedendaagse mogelijkheden? Faber Elektro Service regelt de refit voor u! Wij moderniseren alle onderdelen en zorgen ervoor dat alles weer op elkaar aangesloten zit. Daarnaast voldoet uw jacht na een refit, uitgevoerd door Faber Elektro Service, weer aan al uw wensen en de mogelijkheden van deze tijd. 

Vrijblijvende offerte?

REFERENTIEPROJECTEN

 

Over Faber Elektro Service

Jarenlange kennis en ervaring in de elektrotechniek. Veelal in de maritieme markt, maar ook zeker in machinebouw, woningen en industrie.

Faber Elektro Service is
aangesloten bij:Faber Elektro Service gecertificeerd panelenbouwer Fedet