PLC-systemen

programmable logic controller

PLC betekent in het Nederlands “Programmeerbare Logische Sturing”. Een PLC is een elektronisch apparaat met een microprocessor dat zijn uitgangen aanstuurt, op basis van de informatie op zijn diverse ingangen. 

Machines in de industrie worden veelal aangestuurd met PLC’s en die zijn daarmee een belangrijk onderdeel in de machineautomatisering.

Naar aanleiding van uw wensen kunnen wij prachtige PLC-systemen voor u ontwerpen en realiseren.

 

In onze werkplaats is er genoeg ruimte om de gemaakte PLC-systemen uitgebreid te testen, zodat wij het paneel kunnen opleveren zonder problemen. Het installeren van elektrotechnische panelen leveren en installeren wij ook op locatie.

Wij ontwerpen, tekenen en/of installeren PLC-systemen voor alle soorten en formaten panelen.

HOe?

Een PLC-besturingssysteem start bij een ontwerp dat in uw bezit is of u kiest ervoor dat onze engineers een ontwerp bedenken. Wij realiseren ook totaalprojecten indien dit gewenst is. Hardware- en software engineering behoren namelijk ook tot de mogelijkheden. Een groot voordeel hiervan is dat er korte lijnen zijn tussen onze engineers en elektromonteurs, waardoor het installatieproces van de panelenbouw soepel verloopt.

Vrijblijvende offerte?

markten

MARITIEM

MACHINEbouw

WONINGEN

Industrie

Over Faber Elektro Service

Jarenlange kennis en ervaring in de elektrotechniek. Veelal in de maritieme markt, maar ook zeker in machinebouw, woningen en industrie.

Faber Elektro Service is
aangesloten bij:

Faber Elektro Service gecertificeerd panelenbouwer Fedet