Panelenbouw

specialist in schakelkasten
en besturingspanelen

 

Faber Elektro Service beschikt over een compleet ingerichte werkplaats om de panelenbouw in diverse formaten te realiseren. Wij zijn al jarenlang de specialist in het ontwerpen, tekenen en installeren van verschillende schakelkasten en besturingspanelen. 

U kunt bij ons terecht voor kleine, seriematige panelen en voor eenmalige besturingspanelen. Het kan gaan om een simpele pompbesturing of bijvoorbeeld een uitgebreide PLC besturing.

In onze werkplaats is er genoeg ruimte om de gemaakte besturingssystemen uitgebreid te testen, zodat wij het paneel kunnen opleveren zonder problemen. Het installeren van elektrotechnische panelen leveren en installeren wij ook op locatie.

Wij ontwerpen, tekenen en/of installeren besturingssystemen voor alle soorten en formaten panelen.

Panelenbouw voor diverse markten

Naar aanleiding van uw wensen kunnen wij de schakelkasten, PLC systemen, domotica voor u realiseren.

Paneelbouw start bij een ontwerp dat in uw bezit is of u kiest ervoor dat onze engineers een ontwerp bedenken. Wij realiseren ook totaalprojecten indien dit gewenst is. Hardware- en software engineering behoren namelijk ook tot de mogelijkheden. Een groot voordeel hiervan is dat er korte lijnen zijn tussen onze engineers en elektromonteurs zodat het installatieproces van de panelenbouw soepel verloopt.

Vrijblijvende offerte?

markten

MARITIEM

MACHINEbouw

WONINGEN

Industrie

Over Faber Elektro Service

Jarenlange kennis en ervaring in de elektrotechniek. Veelal in de maritieme markt, maar ook zeker in machinebouw, woningen en industrie.

Faber Elektro Service is
aangesloten bij:

Faber Elektro Service gecertificeerd panelenbouwer Fedet