Over FABER ELEKTRO sERVICE

Welkom bij Faber Elektro Service! Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in elektrotechniek / scheepselektra. Wij ontwerpen, tekenen en installeren complete elektrische systemen aan boord van de jachtbouw en de beroepsvaart. Ook hebben wij meerdere jaren ervaring in de besturingstechniek.

Faber Elektro Service handelt graag preventief. Zo vinden wij het belangrijk om de elektrische systemen aan boord regelmatig te controleren, om problemen voor te zijn. Daarom bieden wij een scan aan op het gebied van scheepselektro, plus eventueel onderhoud, zodat u onbezorgd het water op kunt.

Daarnaast houden wij ons bezig met energie opslag en off-grid systemen. Wij geven u advies over welke methodes het beste aansluiten bij uw wensen. Daarnaast installeren of plaatsen wij met alle plezier de energie opslag of het off-grid systeem.

\

Flexibele ondersteuning

Wij bieden u een flexibele en professionele helpende hand.

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten.

laatste nieuws

Volg ons laatste nieuws op onze Facebook pagina.

Onze locatie

Wij zijn gevestigd op De Roede 8 te Franeker.

Hier beschikken we over 525 M2 aan bedrijfsruimte wat verdeeld is in kantoorruimte voor de engineering en de werkplaats waar we kasten/panelenbouw vervaardigen en een ruim magazijn met veel onderdelen op voorraad  .

“De geleverde diensten zijn uitstekend en niet alleen op elektrisch gebied maar ook voor andere technische werkzaamheden kunnen wij bij Faber Elektro Service terecht, en het eindresultaat is altijd goed, mocht er onverhoopt toch iets niet gaan zoals verwacht dan wordt er altijd naar een oplossing gezocht.”

Patrick Jonas, DSA Yachts

Faber Elektro Service is
aangesloten bij:

Faber Elektro Service gecertificeerd panelenbouwer Fedet