Onderhoud en scan

Faber Elektro Service is ervan overtuigd dat veel problemen te voorkomen zijn. Zoals u uw auto regelmatig laat controleren, is dit bij ieder elektrotechnisch systeem verstandig.

Wij beschikken over een warmtebeeld camera.
Als u uw systeem door Faber Elektro Service laat scannen, kunnen wij makkelijk en snel op tijd problemen constateren en deze verhelpen voordat u hier echt last van krijgt. Denk hierbij aan het voorkomen van slijtage en/of stilstand van installaties.

Het is mogelijk dat wij met een elektrotechnisch systeem alles op afstand beheren en monitoren, waardoor eventuele problemen op tijd worden geconstateerd.

BESTURINGSTECHNIEK IS ook defect-GEVOELIG

Het is daarom juist verstandig ook dit regelmatig te laten controleren. Onderhoud uitvoeren aan de hand van een scan is daarom ook voornamelijk preventief, om de problemen voor te zijn. U wilt natuurlijk een betrouwbaar systeem, zodat alles zonder problemen door kan blijven draaien.

Faber Elektro Service helpt u hierbij door zo’n scan uit te voeren. Het is immers altijd beter om te voorkomen dat er een machine uitvalt!

wetgeving en inspectie

 De wetgeving of uw verzekering kan een periodieke inspectie van elektrische installaties verplichten.

Wij kunnen dit verzorgen zodat deze voldoet aan de NEN 3140. Logo NEN 3140

  Volgens NEN 3140 beoordeelt de inspectie een 
  installatie vis
ueel door meting en beproeving.

U ontvangt na de scan een rapportage met daarin een gedetailleerde lijst van eventuele onvolkomenheden. Tevens zal er worden aangegeven hoe deze onvolkomenheden opgelost moeten worden om weer een veilige en bedrijfszekere installatie te hebben.

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor een analyse van de inspectiefrequentie van de installatie. Zonder deze analyse zal de wettelijke inspectietermijn eenmaal per jaar zijn. Met deze analyse kan worden aangetoond dat een langere inspectie interval mag worden toegepast.

  

Onderhoudscontract

Wij adviseren om eens in de zoveel tijd, bijvoorbeeld jaarlijks, een scan uit te laten voeren. Dit om eventuele problemen voor te zijn, zodat alles kan doorgaan zoals het hoort. Daarnaast zijn er mogelijkheden om het systeem op afstand in de gaten te houden, zodat wij op tijd onderhoud kunnen uitvoeren. Vraag een onderhoudscontract of éénmalige scan aan voor uw elektrotechnische systeem.

Vrijblijvende offerte?

markten

MARITIEM

MACHINEbouw

WONINGEN

Industrie

Boot scan

Een investering die u zorgen bespaart.

Wij inspecteren voorafgaande aan het vaarseizoen de volledige elektrische installatie van uw boot, jacht of schip.

Wanneer er tijdens deze boot-scan verbeteringen en/of veiligheidsrisico’s naar voren komen, geven wij hierover advies. Zo gaat u een onbezorgd vaarseizoen tegemoet.

Over Faber Elektro Service

Jarenlange kennis en ervaring in de elektrotechniek. Veelal in de maritieme markt, maar ook zeker in de machinebouw, woningen en industrie.

Faber Elektro Service is
aangesloten bij:

Faber Elektro Service gecertificeerd panelenbouwer Fedet