OFF-GRID

Energie genereren en opslag

Als wij het hebben over off-grid systemen, hebben wij het voornamelijk over zelf energie genereren en energie opslag. Het is mogelijk om zelf te zorgen voor de energie die u in totaal verbruikt. Wij installeren een systeem voor u, waarmee u energie opwekt. Vervolgens gebruikt u deze energie. De zonne-energie wordt opgeslagen in de batterij, waarna de batterij het weer omzet met behulp van een omvormer. Op deze manier bent u compleet zelfstandig en niet afhankelijk van een elektriciteitsnet, u produceert dit immers zelf. Dit levert u veel voordelen op.

Particulieren

Wilt u uw eigen energiecentrale in huis? Of juist op vakantie in caravan, camper of boot? Faber Elektro Service is een expert op het gebied van alle technologieën, waaronder ook zonne-energie en de opslag hiervan. Wij bekijken uw wensen, adviseren en kunnen zorgdragen voor de totale installatie van complete energiesystemen.
Een noodstroomvoorziening paraat hebben is ook een veelvoorkomende wens. Tijdens uw kampeervakantie of op het water is er vaak maar een minimale stroomvoorziening. Zo ook in het buitenland.

Zakelijk

Op kleine schaal, maar ook zeker grote schaal zijn er genoeg mogelijkheden voor energie-opslag. Eigen energie opwekken levert namelijk een goed functionerend en duurzaam elektriciteitsnetwerk. Dit gebeurd vaak door middel van zonne-energie. Er zijn op zakelijk gebied vele toeslagen beschikbaar.

Aanpak

1. ontwerpen

2. Paneelbouw

3. Programmering

4. installatie

Vrijblijvende offerte?

REFERENTIEPROJECTEN

 

MACHINEbouw

WONINGEN

UTILITEIT

Een project gaat leven met software

Over Faber Elektro Service

Jarenlange kennis en ervaring in de elektrotechniek. Veelal in de maritieme markt, maar ook zeker in machinebouw, woningen en industrie.

Faber Elektro Service is
aangesloten bij:

Faber Elektro Service gecertificeerd panelenbouwer Fedet