partner in

ZONNEPANELEN

 

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor energie opslag en off-grid systemen. Wij kunnen deze ontwerpen en geheel installeren en eventueel onderhouden!

Wilt u een zonne energie systeem?
Door te kiezen voor energie opslag of een off-grid systeem, is het mogelijk om zelfvoorzienend te zijn. Zo bent u niet meer afhankelijk van een energieleverancier.

Wij hebben meerdere professionals in huis die u met alle plezier informeren over de mogelijkheden voor energie opslag en off-grid systemen.

Zakelijk

Op kleine schaal, maar ook zeker grote schaal zijn er genoeg mogelijkheden voor energie-opslag. Eigen energie opwekken levert namelijk een goed functionerend en duurzaam elektriciteitsnetwerk. Dit gebeurd vaak door middel van zonne-energie.

Op zakelijk gebied zijn er vele toeslagen beschikbaar.

Particulieren

Wilt u uw eigen energiecentrale in huis? Of juist op vakantie in caravan, camper of boot? Faber Elektro Service is een expert op het gebied van alle technologieën, waaronder ook zonne-energie en de opslag hiervan. Wij bekijken uw wensen, adviseren en kunnen zorg dragen voor de totale installatie van complete energiesystemen.

Een noodstroomvoorziening paraat hebben is ook een veelvoorkomende wens. Tijdens uw kampeervakantie of op het water is er vaak maar een minimale stroomvoorziening. Zo ook in het buitenland. 

 

 

Voor zonnepanelen is er geen landelijke aankoopsubsidie, maar er zijn wel gemeenten met subsidieregelingen en speciale gunstige leningen. Ook de btw over uw investering kan terug gevraagd worden. Dat levert al snel honderden euro’s op. Bekijk op energiesubsidiewijzer.nl  een actueel overzicht van uw gemeentelijke regelingen.

Vrijblijvende offerte?

markten

MARITIEM

MACHINEbouw

WONINGEN

Industrie

Over Faber Elektro Service

Jarenlange kennis en ervaring in de elektrotechniek. Veelal in de maritieme markt, maar ook zeker in machinebouw, woningen en industrie.

Faber Elektro Service is
aangesloten bij:

Faber Elektro Service gecertificeerd panelenbouwer Fedet