Hardware engineering

Digitaal tekenen van een elektrotechnisch systeem

 

Bij de hardware engineering gaat het echt om de ontwerpfase van de elektrische installatie, het tekenwerk specifiek voor elektro. Het ontwerpen doen wij vanuit onze eigen locatie. Wij informeren u graag over de mogelijkheden als het gaat om engineering.

Jachtbouw

Laat u een nieuwe jacht bouwen? Faber Elektro Service ontwerpt na overleg alle elektrotechniek voor uw nieuwe jacht. In overleg met u en de bouwers van de jacht kijken we naar de wensen die u heeft op het gebied van elektrotechniek. Denk aan navigatiesystemen, alarminstallaties, brandmeldinstallaties, maar bijvoorbeeld ook de aansluitingen zodat u internet en tv heeft op uw jacht. We geven u advies over de mogelijkheden en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Beroepsvaart

Net zoals bij de jachtbouw biedt Faber Elektro Service de mogelijkheid om de engineering van uw schip te doen. Hierbij houden wij rekening met de toepassing van producten, welke in het bezit moeten zijn van een keuringscertificaat. 

Besturingstechniek

Wij zijn bekend met alle machinebouw reglementen en de NEN normering. Wij weten waar alle besturingstechnieken en engineering aan moeten voldoen. 

Faber Elektro Service werkt met het programma SEE Electrical. Dit is een krachtige elektrotechnisch CAD-software voor het snel en efficiënt maken van bedradingsschema’s. Hier hebben wij jarenlang ervaring mee, waardoor u zeker weet dat de engineering goed is geregeld.

Software engineering

Na hardware engineering en de panelenbouw begint de fase software engineering, oftewel het programmeerwerk.

Vrijblijvende offerte?

markten

MARITIEM

MACHINEbouw

WONINGEN

Industrie

Over Faber Elektro Service

Jarenlange kennis en ervaring in de elektrotechniek. Veelal in de maritieme markt, maar ook zeker in machinebouw, woningen en industrie.

Faber Elektro Service is
aangesloten bij:

Faber Elektro Service gecertificeerd panelenbouwer Fedet