Elektrisch varen

Tegenwoordig is groen en milieubewust een veel gehoorde factor. Binnen de jachtbouw en beroepsvaart is het mogelijk om groen en milieubewust te zijn. U kunt namelijk elektrisch varen. Wij vervangen uw brandstofmotor voor een elektrische en zorgen ervoor dat alles goed op elkaar is aangesloten.

Elektrisch varen zorgt ervoor dat u in volledige rust vaart zonder het geluid en trillingen van de brandstofmotor. Tijdens de vaart heeft u geen last meer van stinkende uitlaatgassen. U ruikt en hoort puur de natuur! Elektrisch varen zorgt ervoor dat u optimaal kan ontspannen en genieten van een rondje varen. In Nederland komen steeds meer gebieden waar alleen nog gevaren mag worden door elektrisch aangedreven boten.

Optimaal genieten met elektrisch varen

Wij adviseren u graag wanneer u kiest voor elektrisch varen, want vaak gaat bij elektrisch varen de spreuk “goedkoop is duurkoop” zeker op. Heeft u een hele mooie binnenboord of buitenboord elektromotor op het oog, dan is het afhankelijk van uw vaarwensen welk accupakket u nodig heeft. Er zijn accupakketten die zorgen voor 2 uren varen, terwijl er ook accu’s zijn die wel 4 uren vaarplezier bieden! Zorg voor het juiste accupakket, zodat u optimaal kunt genieten van elektrisch varen.

Hetzelfde geldt voor de acculader. Door een te kleine of verkeerde type acculader in de boot kan het te lang duren voordat uw accupakket weer volledig geladen is. De volgende dag zal de accu veel sneller leeg zijn, omdat deze wellicht nog niet volgeladen was. Een verkeerd type acculader kan de accu beschadigen en zijn levensduur zeer verkorten.

Aanpak

1. ontwerpen

2. Paneelbouw

3. Programmering

4. installatie

Vrijblijvende offerte?

Boot gegevens

Voeg hier eventueel foto's toe.

[recaptcha]

REFERENTIEPROJECTEN

 

MACHINEbouw

WONINGEN

Industrie

Een project gaat leven met software

Over Faber Elektro Service

Jarenlange kennis en ervaring in de elektrotechniek. Veelal in de maritieme markt, maar ook zeker in machinebouw, woningen en industrie.