Certificering

Faber Elektro Service is een gespecialiseerd bedrijf en werkt met gecertificeerde producten. Wij weten aan welke eisen alle producten moeten voldoen en zorgen ervoor dat alles wat wij aan u leveren en voor u plaatsen aan deze eisen voldoet. 

Jachtbouw

Sinds het jaar 2018 moeten boten vanaf 20 meter in het bezit zijn van een keuringscertificaat. Faber Elektro Service kan u hierbij helpen.

Beroepsvaart

Als het gaat om de beroepsvaart, is het van belang dat men werkt met gecertificeerde producten. Faber Elektro Service is zich hier bewust van en werkt dan ook alleen met producten die gecertificeerd zijn. Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring met certificeringen. Wij hebben de kennis in huis van deze producten en weten dan ook wat we doen. 

Logo Register Holland Logo Maritime and Coastguard Agency
Logo ILT Logo Bureau Veritas

meer weten over de gecertificeerde producten?

Faber Elektro Service vertelt u graag meer. Daarnaast hebben wij de afgelopen jaren te maken gehad met Inspectie Leefomgeving en Transport, ILT (voorheen Nederlandse Scheepvaart Inspectie), Bureau Veritas en MCA (Engeland), diverse instanties die controles uitvoeren om te zien of de beroepsvaart aan alle eisen voldoet. Wij weten dus waar uw boot aan moet voldoen en zorgen ervoor dat u onbezorgd kunt varen.

Vrijblijvende offerte?

REFERENTIEPROJECTEN

 

Over Faber Elektro Service

Jarenlange kennis en ervaring in de elektrotechniek. Veelal in de maritieme markt, maar ook zeker in machinebouw, woningen en industrie.

Faber Elektro Service is
aangesloten bij:Faber Elektro Service gecertificeerd panelenbouwer Fedet